ΑΥΤΟΝΟΜΑ ACCESS

Εγκαταστάσεις Ασύρματων Συναγερμών

 
Τα ασύρματα συστήματα συναγερμών σας δίνουν πολλούς τρόπους ειδοποίησης σε περίπτωση παραβίασης : χρησιμοποιώντας την τεχνολογία GSM (Global System for Mobile Communications) και με την τοποθέτηση μιας κάρτας κινητής τηλεφωνίας SIM ή μέσω  αναλογικής γραμμής σταθέρης τηλεφωνίας, σας καλούν σε οποιοδήποτε αριθμό τηλεφώνου εσείς θελήσετε. Πολλά μοντέλα ασύρματων συναγερμών έχουν την δυνατότητα να συνδέονται ασύρματα με Wi-Fi και να σας ειδοποιούν μέσω εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο. Στην Interfox εκτός από ασύρματους συναγερμούς τέτοιων τύπων θα βρείτε και μοντέλα που συνδυάζουν δύο από αυτές τις τεχνολογίες. Σίγουρα θα βρείτε κάποιο με βάση τις ανάγκες σας και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.

Αναλόγως με τον αριθμό των πορτών, παραθύρων και πορτοπαραθύρων που έχετε, πρέπει να προμηθευτείτε τον ίδιο αριθμό παγίδων. Κάθε ασύρματη μαγνητική επαφή ή αλλιως παγίδα αποτελείται από δύο κομμάτια, τον πομπό και τον δέκτη. Όταν το ένα απομακρυνθεί από το άλλο (όταν δηλαδή ανοίξει ένα παράθυρο ή μία πόρτα) και ο συναγερμός είναι σε κατάσταση όπλισης και λειτουργεί κανονικά τότε οι σειρήνες θα χτυπήσουν και εσείς θα ειδοποιηθείτε για την παραβίαση.

Με τον ίδιο τρόπο επιλέγετε και τον αριθμό των ασύρματων ανιχνευτών/ραντάρ κίνησης. Το ραντάρ κίνησης μπαίνει συνήθως σε γωνίες δωματίων και σκανάρει ένα συγκεκριμένο χώρο ανάλογα με την εμβέλεια που διαθέτει. Η Interfox διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία ανιχνευτών που διαφέρουν ως προς το μέγεθος του χώρου εντοπισμού κίνησης και ως προς τα αντικείμενα που μπορούν να εντοπίσουν. Συγκεκριμένα υπάρχουν ραντάρ που παρακάμπτουν ζώα από 25 ή 10 κιλά και κάτω και είναι ιδανικά για όσους έχουν κατοικίδια ζώα ώστε να αποφεύγονται οι άσκοποι συναγερμοί. Όταν το σύστημα του συναγερμού είναι οπλισμένο και περάσει από τον ανιχνευτή η γάτα σας δεν θα δώσει σήμα να χτυπήσει ο συναγερμός ενώ αν μπει ένας διαρρήκτης τότε ο συναγερμός θα χτυπήσει κανονικά ενεργοποιημένος από το ραντάρ που ανίχνευσε ύποπτη κίνηση στον χώρο.
 

Τα παρελκόμενα είδη του συναγερμού όπως είναι οι ασύρματες μαγνητικές επαφές και οι ανιχνευτές λειτουργούν με μπαταρίες.Η διάρκεια ζωής τους ανάλογα με την χρήση είναι από 6 μήνες μεχρι  5 χρόνια..Θα πρέπει να ελέγχονται ανα τακτά χρονικά διαστήματα για να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη και αδιάκοπη λειτουργία τους 
Φθίνουσα ταξινόμηση

14 είδη

ανά σελίδα
 1. Μεταλλικό μπουτόν εξόδου SBM-001
  8,40 €
 2. Μπουτόν εξόδου touch AREB-80T
  12,10 €
 3. Βάση για καλαίσθητη τοποθέτηση του ηλεκτρομαγνήτη Μ280 280NLC
  16,00 €
 4. SECUKEY Αυτόνομο stand alone access control μίας επαφής SK2-EM
  35,40 €
 5. FoXtech Πληκτρολόγιο κλειδαριάς K2EMW 12VDC επίτοιχο για εξωτερική χρήση IP68
  39,90 €
 6. Καλαίσθητη βάση του ηλεκτρομαγνήτη Μ280 για γυάλινη ή μεταλλική πόρτα 280ZLC
  40,40 €
 7. Βάση στήριξης του ηλεκτρομαγνήτη Μ280 σε γυάλινη πόρτα 280GZ
  42,00 €
 8. Αυτόνομο Access Control F6 SECUKEY
  49,90 €
 9. Αυτόνομο stand alone access control μίας επαφής SK2-X
  59,60 €
 10. Αυτόνομο Access Control F2 SECUKEY
  83,80 €
Loading ...
Load More ...
Φθίνουσα ταξινόμηση

14 είδη

ανά σελίδα