MEANWELL -  PS7 24VDC/1.5A

MEANWELL - PS7 24VDC/1.5A

DS-KH6220-LE1 Black

DS-KH6220-LE1 Black

HP7 Ezviz

Κωδικός: NVPN12338
255,86 €
Διαθεσιμότητα: Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
ΚΩΔΙΚΟΣ
AKHP7
Ενημέρωση όταν είναι σε απόθεμα

Σετ θυροτηλεόρασης με κάμερα και οθόνη της Ezviz που επιτρέπει την επίβλεψη της εισόδου σας

Υψηλής Ευκρίνεια

Απολαύστε κρυστάλλινες εικόνες με την κάμερα υψηλής ευκρίνειας 3MP του CS-HP7. Αυτό το θυροτηλέφωνο εξασφαλίζει ότι μπορείτε να βλέπετε και να αναγνωρίζετε με σαφήνεια τους επισκέπτες που βρίσκονται στο κατώφλι σας, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το αν θα ανοίξετε την πόρτα, ενισχύοντας τόσο την ασφάλεια όσο και την ψυχική σας ηρεμία.

Αμφίδρομος Ήχος σε Πραγματικό Χρόνο

Η δύναμη της επικοινωνίας είναι στα χέρια σας με τον αμφίδρομο ήχο σε πραγματικό χρόνο του CS-HP7. Μιλήστε απρόσκοπτα με τους επισκέπτες, το προσωπικό παράδοσης ή τα μέλη της οικογένειάς σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε εκτός, παραμείνετε συνδεδεμένοι και έχετε τον έλεγχο του περιβάλλοντός σας.

Άμεσες ειδοποιήσεις κίνησης

Ξεκουραστείτε γνωρίζοντας ότι το CS-HP7 είναι σε εγρήγορση ακόμη και όταν δεν το παρακολουθείτε ενεργά. Η έξυπνη ανίχνευση κίνησης του συστήματος στέλνει άμεσες ειδοποιήσεις στο smartphone σας, ειδοποιώντας σας για οποιαδήποτε δραστηριότητα κοντά στην μπροστινή πόρτα σας. Μείνετε ενημερωμένοι και αναλάβετε δράση άμεσα, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Απομακρυσμένη Πρόσβαση και Έλεγχος

Με το CS-HP7, έχετε πάντα τον έλεγχο. Αποκτήστε πρόσβαση στη ζωντανή ροή και τις λειτουργίες του θυροτηλεφώνου από απόσταση μέσω της εφαρμογής Ezviz στο smartphone ή το tablet σας. Είτε βρίσκεστε στη δουλειά, είτε ταξιδεύετε, είτε απλά βρίσκεστε σε άλλο δωμάτιο, μπορείτε να βλέπετε ποιος βρίσκεται στην πόρτα σας και να αλληλεπιδράτε μαζί του από την παλάμη του χεριού σας.

Κατασκευαστής

Ezviz

Χαρακτηριστικά

Είδος
Θυροτηλεόραση
Ασύρματο
Όχι
με Οθόνη
Ναι
με Κάμερα
Ναι
Περισσότερες Πληροφορίες
Δωρεάν αποστολή Όχι
type car AUDI