ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Επικοινωνία:  
♦ 210 5779772   

[email protected]

Λάβετε προσφορά ΕΔΩ!

Αναβαθμίστε το παλιό σας θυροτηλέφωνο σε θυροτηλεόραση!

Πολύ συχνά η εταιρεία που έχει εγκαταστήσει τα θυροτηλέφωνα μας μπορεί να μην διαθέτει πλέον τα αντίστοιχα ανταλλακτικά ή ακόμα και σε μερικές περιπτώσεις να μην είναι πλέον σε λειτουργία. Ευτυχώς όμως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού πλέον μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα παλιά μας θυροτηλέφωνα με καινούρια ή ακόμα να προβούμε στην ποιοτική αναβάθμιση της ενδοεπικοινωνίας μας εγκαθιστώντας σύγχρονες συσκευές  θυροτηλεόρασης. Στις περισσότερες υλοποιήσεις δεν χρειάζεται καν να αλλάξουμε τα παλιά καλώδια, εκτός κι αν αυτά έχουν κοπεί ή φθαρεί. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα αλλάξουν το κεντρικό πάνελ στην είσοδο καθώς και τα εσωτερικά θυροτηλέφωνα στα επιμέρους διαμερίσματα και θα τα αντικαταστήσουν με σύγχρονες θυροτηλεοράσεις. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών θα απολαμβάνετε ένα σύγχρονο σύστημα ενδοεπικοινωνίας ενώ παράλληλα θα ελέγχετε απόλυτα την πρόσβαση στο χώρο σας.

Με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας μπορούμε να επιλέξουμε την εγκατάσταση του λεγόμενου μικτού συστήματος. Πρακτικά ένα τέτοιο σύστημα μας επιτρέπει την χρήση τόσο θυροτηλεφώνων όσο και θυροτηλεοράσεων ταυτόχρονα. Έτσι μπορούμε να διαλέξουμε την αντίστοιχη συσκευή ανάλογα με τις ανάγκες μας και τις οικονομικές μας δυνατότητες χωρίς όμως να περιορίσουμε τις επιλογές των υπόλοιπων ενοικιαστών.
Η γκάμα θυροτηλεοράσεων που σας προσφέρουμε αποτελεί μία εξαιρετική λύση διαχείρισης της πόρτας του προσωπικού σας χώρου. Εγκαθίσταται εύκολα καλύπτοντας οποιονδήποτε χώρο επιθυμείτε. Παρέχεται δυνατότητα σύνδεσης με τηλεφωνικό κέντρο καθώς και σύνδεση μέσω IP για απομακρυσμένο έλεγχο των οθονών.


       Εγκατάσταση και καλωδίωση

Η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ απλή αφού γίνεται με τη χρήση δύο καλωδίων ενώ εάν υπάρχει ανάγκη διαχείρισης πολλαπλών μόνιτορ γίνεται χρήση διακλαδωτή.

Οι επιλογές μόνιτορ που σας προτείνουμε καλύπτουν όλες τις κατηγορίες χρηστών και η τοποθέτηση αφορά στο ύψος των ματιών.

Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και φυσικά με πλήκτρα αφής. Ενδεικτικά οι δυνατότητές τους δύνανται να παρέχουν ρύθμιση της έντασης του ήχου και της μελωδίας, εκτροπή των κλήσεων σε αρκετούς αριθμούς κινητών τηλεφώνων καθώς και κάλυψη πολλών μόνιτορ.

Μπορούν επίσης να είναι  εφοδιασμένα με ανιχνευτές κίνησης και με μικρόφωνο/μεγάφωνο. Πέραν της βασικής λειτουργίας ξεκλειδώματος της πόρτας μπορείτε να επιλέξετε το μόνιτορ με την ανάλυση εικόνας που προτιμάτε. Εμείς αναλαμβάνουμε τον προγραμματισμό του συστήματος και την δική σας εκπαίδευση.

     

Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.