INTERBACKUP ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Επικοινωνία:  
♦ 210 5779772   

[email protected]

Λάβετε προσφορά ΕΔΩ!

 

 

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ & ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εάν καταστραφούν
όλα τα δεδομένα σας
 σε μια στιγμή τι κάνετε;

Το πιο νευραλγικό κομμάτι σε μια επιχείρηση μικρή, μεγάλη ή μεσαία είναι τα δεδομένα της. Έχετε σκεφτεί ποτέ, πόσο κοστίζουν τα δεδομένα σας, οι πελάτες οι παραγγελίες, οι προμηθευτές, οι εισαγωγές, η αποθήκη, η μισθοδοσία, τα στατιστικά χρόνων. Πόσο άραγε στοιχίζουν όλα αυτα;

Τότε αρχίζουν οι ερωτήσεις… που είναι το «Backup»; Όπου το 90% των περιπτώσεων που το backup γίνεται με ανθρώπινη παρέμβαση… Tο backup δεν υπάρχει…

 

Τι μπορεί όμως να προκαλέσει
την απώλεια δεδομένων;

Ακόμα και αν το data backup σας είναι αυτόματο και γίνεται τοπικά στον χώρο της επιχείρησης σας τις περισσότερες φορές δεν είναι βιώσιμο. Λόγοι αυτού είναι:

01.

Βλάβη
του σκληρού
δίσκου

02.

Βανδαλισμός & Καταστροφή
του server

03.

Κλοπή
του εξοπλισμού

04.

Καταστροφή από καιρικά φαινόμενα
(κεραυνό, πλημμύρες)

05.

Κακόβουλη ενέργεια
από κάποιον υπάλληλο της εταιρίας (διαγραφή αρχείων) του σκληρού δίσκου

06.

Ransomware
(κλείδωμα των αρχείων με σκοπό τα λύτρα)

07.

Ανθρώπινη
αμέλεια

και λάθος

 

Γιατί όχι παραδοσιακές λύσεις Backup...

1. Υψηλά ποσοστά αποτυχίας κατά τη διάρκεια αποκατάστασης αρχείων
2. Αργή ταχύτητα ανάγνωσης/εγγραφής
3. Υψηλό κόστος κτήσης/συντήρησης
4. Μειωμένη ευελιξία backup εξαιτίας της περιορισμένης χωρητικότητας των αποθηκευτικών μέσων
5. Αυξημένη πιθανότητα εμφάνισης προβλημάτων που προκαλούνται από αμέλεια

6. Αδυναμία ανάκτησης δεδομένων από οποιαδήποτε στιγμή (ώρα, ημέρα, μήνα) για μεγάλο χρονικό διάστημα για σύγκριση δεδομένων για τυχόν διαφορές είτε από λάθος αποθήκευση είτε κακοπροαίρετα
7. Μεγάλη σπατάλη χρόνου με αμφίβολα αποτελέσματα
8. Μη κρυπτογραφημένα προσωπικά δεδομένα αποθήκευσης ορατά από οποιοδήποτε.

 

Ποια είναι λοιπόν η λύση;

Το data backup να μεταφορτώνετε (Upload)
σε διαφορετικούς
Server ταυτόχρονα!

Όπως κάνουμε και με τα χρήματα, τα οποία δεν τα κρατάμε στην επιχείρηση αλλά τα πάμε σε κάποια τράπεζα.


Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε την InterBackup, ένα τμήμα στην εταιρίας μας, το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με τη σωστή διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας.


Η εφαρμογή μας καλύπτει πλήρως τις ανάγκες data backup οποιασδήποτε επιχείρησης και εσείς πια έχετε στα χέρια σας την τέλεια αυτοματοποιημένη λύση για τα αντίγραφα των δεδομένων σας, σε ασφαλή τοποθεσία αποθήκευσης.

 

 

Ποια είναι η χρήση του InterBackup;

Η εταιρία μας  προτείνει μια νέα υπηρεσία για αυτόματη λήψη αντιγράφων ασφαλείας.
Η προτεινόμενη υπηρεσία αφορά στην καθημερινή λήψη αντιγράφων ασφαλείας (data backup) των δεδομένων που τηρούνται στο πληροφοριακό σύστημα που σας έχουν εγκαταστήσει άλλες εταιρίες (λογιστήριο, αποθήκη, μισθοδοσία, πωλήσεις, προμήθειες, στατιστικά κ.λ.π.) που χρησιμοποιεί η επιχείρηση σας και τη μεταφορά τους σε ασφαλές σύστημα αποθήκευσης της εταιρείας μας.

Η διαδικασία διασφαλίζει ότι σε περίπτωση καταστροφής ή βλάβης του βασικού αλλά και του backup Server της επιχείρησης θα υπάρχουν ασφαλισμένα τα δεδομένα έως και την προηγούμενη ημέρα για 30 ημέρες, με καθημερινή συσσωρευμένη βάση δεδομένων και δυνατότητα επέκτασης για 6 μήνες.

 

 

Πιο συγκεκριμένα...

Αναλαμβάνουμε να προγραμματίσουμε τον υπολογιστή σας και να μεταφέρουμε με ασφάλεια (AES 256bit κρυπτογράφηση) τα πολύτιμα δεδομένα σας σε Servers στην Ευρώπη και να ελέγχουμε καθημερινά ότι το backup σας ολοκληρώθηκε. Τα δεδομένα κρυπτογραφούνται πριν τη αποστολή και την αποθήκευση τους ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα διαρροής εμπιστευτικών δεδομένων. 

Όταν μεταφορτώνετε δεδομένα στο Server, τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε ένα Vault. Κάθε αρχείο που ανεβάζουμε αποθηκεύεται σε πολλαπλές μονάδες δίσκου, σε πολλούς διακομιστές, σε πολλές τοποθεσίες στο κέντρο δεδομένων (DataCenter). Ως αποτέλεσμα, είναι σχεδιασμένο για 99,999999999% (έντεκα εννέα) αντοχής (durability).

Υποχρέωση μας είναι:

01.

Αυτόματο καθημερινό data backup μετά το τέλος των εργασιών της επιχείρησης σε συγκεκριμένη ώρα που θα οριστεί με δυνατότητα αυτόματης απενεργοποίησης του τοπικού σας SERVER.

02.

Διατήρηση των αντιγράφων ασφαλείας στους Servers τις 30 τελευταίες ημερολογιακές ημέρες, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα επαναφοράς των δεδομένων σε παλαιότερη κατάσταση (restore in time).

03.

Καθημερινός έλεγχος της ορθής ολοκλήρωσης της διαδικασία backup από τους τεχνικούς μας και σε περίπτωση προβλήματος η άμεση ενημέρωσή σας με email και τηλεφωνική κλήση.

04.

Δυνατότητα δωρεάν ανάκτησης των δεδομένων σας μία (1) φορά το χρόνο αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή το χρειαστείτε κατόπιν επικοινωνίας. Ο μέσος χρόνος ανάκτησης είναι από 2 έως 3 ώρες από την στιγμή που μας ενημερώσετε.

05.

Άμεση αποστολή link του αρχείου του backup σας, το οποίο θα είναι κλειδωμένο για μέγιστη ασφάλεια και αποστολή SMS στο κινητό σας με τον κωδικό ανάκτησης για αποφυγή διαρροής στοιχείων.

Σημείωση: Αφού σας στείλουμε τα κρυπτογραφημένα δεδομένα σας, τα αποκρυπτογραφείτε με τον τυχαίο κωδικό που σας έχει αποσταλεί και στη συνέχεια ενημερώνετε την εταιρεία του λογισμικού σας να σας τοποθετήσει τη νέα βάση δεδομένων με τους δικούς τους κωδικούς εγκατάστασης, που για λόγους ασφαλείας γνωρίζουν μόνο αυτοί, απομακρυσμένα με οδηγίες.

Πώς λειτουργεί το InterBackup

Συλλογή Δεδομένων

Γίνεται συλλογή των δεδομένων από την βάση που πρόκειται να γίνουν backup. Η διαδικασία ξεκινάει αυτόματα την ώρα που εμείς έχουμε ορίσει. Τα δεδομένα που θα συλλεχθούν, η ώρα αλλά και η ημέρα που θα ξεκινήσει η διαδικασία ορίζονται από τις ρυθμίσεις που έχουμε κάνει στο Backup Set.

 

Κρυπτογράφηση

Τα δεδομένα συμπιέζονται ώστε να μειωθεί ο όγκος τους, ενώ ταυτόχρονα κρυπτογραφούνται με αλγόριθμο 256bit AES. Η κρυπτογράφηση γίνεται τοπικά στον Η/Υ ή στον Server που βρίσκεται εγκατεστημένη η εφαρμογή. Το κλειδί της αποκρυπτογράφησης σας το παρέχουμε εμείς σε περίπτωση που θέλετε να ανακτήσετε κάποιο αρχείο Backup σας μέσω SMS.

Αποστολή Δεδομένων

Γίνεται αποστολή του κρυπτογρα- φημένου αρχείου backup, προς χώρο τους Servers. Η αποστολή των δεδομένων γίνεται μέσω ασφαλούς καναλιού 2048bit SSL.

 

Έλεγχος Δεδομένων

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής, γίνεται έλεγχος για την ορθότητά της. Αν κατά την διαδικασία παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας για να εντοπίσουμε το πρόβλημα. Η διαδικασία Backup μπορεί να μην ολοκληρωθεί λόγο κακής ποιότητας Internet, διακοπή ρεύματος, να απενεργοποιήθηκε ο Server κτλ.

 

Αποστολή Αναφοράς

Σας αποστέλλουμε κάθε 1η του μήνα αναφορά και φυσικά σε περιπτώσεις μη ολοκλήρωσης του Upload με τηλεφωνική ενημέρωση αλλά και email.

Ετήσιο Κόστος Υπηρεσίας

Starter

1 Σύνδεση
Εγκατάσταση Λογισμικού 80€
1
sql Database
10
GB χώρο
Χρόνος ανάκτησης έως 5 ώρες

21€/μήνα

Standard

2-4 Συνδέσεις

SyncToServer Δωρεάν

1-3 sql Database

50GB χώρο

Χρόνος ανάκτησης έως 3 ώρες

Ειδική Προσφορά ανά Περίπτωση

Extreme

4-10 Συνδέσεις
SyncToServer Δωρεάν
1-8
sql Database
Όσος χώρος είναι απαραίτητος
Το συντομότερο δυνατό

Ειδική Προσφορά ανά Περίπτωση

• Το κόστος αφορά ετήσια συνδρομή (12 μήνες)
• Επαρκής χώρος για 30 ημερολογιακές ημέρες με καθημερινό Full Backup (πχ εμπορικό πρόγραμμα με >200.000 προϊόντα
• Άμεση ενεργοποίηση της ανάκτησης του Backup. O χρόνος θα κυμανθεί ανάλογα με την ταχύτητα του Internet
• Η πληρωμή ολόκληρου του ποσού γίνεται στην αρχή της εγκατάστασης του προγράμματος
• Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Αναλυτικά:

Starter
Άμεση σύνδεση ενός προγράμματος διαχείρισης με κόστος υπηρεσίας 250€ + φ.π.α. ετησίως και 80€ + φ.π.α., αρχική επίσκεψη τεχνικού τμήματος για παραμετροποίηση.

Standard
Άμεση σύνδεση 1-3 προγράμματα διαχείρισης π.χ. εταιρία συν 2 υποκαταστήματα με κόστος εγκατάστασης δωρεάν. Ειδική προσφορά ανά περίπτωση.

Extreme
Άμεση σύνδεση 1-8 προγράμματα διαχείρισης π.χ. εταιρία συν 7 υποκαταστήματα με κόστος εγκατάστασης δωρεάν. Ειδική προσφορά ανά περίπτωση.

Δυνατότητα πληρωμής με:  • Πιστωτική Κάρτα (έως 6 άτοκες δόσεις) • PayPal • Τραπεζική κατάθεση • Μετρητά

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ*

Το μόνο πρόγραμμα αποθήκευσης που μπορείτε να δοκιμάσετε την αξιοπιστία του, ανα πάσα στιγμή!

* Εάν δεν σας ικανοποιήσουμε σας επιστρέφουμε αμέσως την υπόλοιπη αξία της υπηρεσίας.

 

Καλέστε μας σήμερα

να σας ενημερώσουμε για το InterBackup και τι μπορεί να κάνει για εσάς!

 

210 5779772

Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.